Menu

Purmerend, De Premier

Het voormalige bedrijventerrein tussen het water van de Where en het groen van het Leeghwaterpark, dichtbij het centrum van Purmerend, verandert in een schitterend woongebied. Woongebouw De Premier staat op de hoek van de Purmerweg en Churchilllaan en is een mooie markering voor de transformatie van het hele gebied. Het ontwerp kenmerkt zich door de ronde entreegevel, de aflopende achtergevel en een prachtig atrium. De appartementen beschikken over riante buitenruimtes en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau.

De 62 appartementen variëren van circa 63 m2 tot 107 m2 GBO en hebben een balkon of dakterras. Afhankelijk van het woningtype beschikt het appartement over 2 of 3 slaapkamers. De appartementen op de bovenste verdiepingen hebben riante dakterrassen met uitzicht over De Where. De appartementen op de lager gelegen verdiepingen zien uit op de groene omgeving. Op de begane grond bevinden zich de bergingen en centrale fietsenstalling. Om en onder het woongebouw zijn 93 parkeerplaatsen beschikbaar op het afgesloten terrein. Het oude centrum van Purmerend ligt op fietsafstand en winkels, horeca en eerstelijns gezondheidszorg zijn binnen handbereik.

Voor eventuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met de makelaar.

Plattegrond verdieping

Plattegrond woning

Downloads

Gerelateerde nieuwsberichten

17-01-2022
Door het laten vallen van een doek is een natuurstenen plaat met de naam van het gebouw onthuld.
17-01-2022
Maandag 6 april 2020 is het heiwerk gestart voor het woongebouw De Premier in Purmerend dat ontwikkeld is door de Segesta Groep uit Alkmaar.
22-03-2022
Segesta heeft 62 appartementen in het middeldure huursegment ontwikkeld.

Neem contact op met de makelaar(s)

30m2 tot 110m2
Alkmaar
Alkmaar, De Landmeter
70 m2 tot 100m2
Heerhugowaard
Heerhugowaard, De Bever