Postbus 9345
 - 1800 GH - Alkmaar - 072 512 55 44 - segesta@segesta.nl

Over ons

WINNAAR VICTORIE PRIJS 2016
Youtube: Onderneming van het jaar 2016 – Segesta Groep B.V.

De kracht van de combinatie: ontwikkelen en vastgoed exploiteren.

De Segesta Groep is een eigenzinnige en ambitieuze ontwikkelaar/vastgoedexploitant die bij voorkeur investeert op de lange termijn. Hierbij wordt een hoog kwaliteitsniveau nagestreefd. Daarnaast hecht de organisatie een groot belang aan een open relatie met de huurders, waarvoor op professionele wijze het vastgoed in eigen beheer wordt geëxploiteerd. Dit leidt ertoe dat duurzame kwaliteit voor elke belanghebbende is gewaarborgd.

Kenmerkend voor Segesta is dat zij het overgrote deel van haar projecten ontwikkelt voor haar eigen vastgoedportefeuille. Alleen al om deze reden is een consequente langetermijnvisie een absolute noodzaak. Voor Segesta is er echter nog een andere drijfveer; de liefde voor het vak. De specialisten “hebben” iets met vastgoed en zij beginnen niet alleen om puur rationele gronden aan een project. Een vastgoedobject moet aanspreken, het juiste gevoel oproepen. Als exploitant moet er, dwars door de stenen heen, een goede toekomstwaarde in herkend worden waar net dat beetje extra aan kan worden toegevoegd.

De vastgoedportefeuille en de ontwikkelingen van Segesta omvatten alle categorieën van vastgoed; van winkels, woningen en kantoren tot bedrijfsgebouwen en parkeergarages. Kortom, alles wat te maken heeft met wonen, werken en winkelen. De drie W’s die onderdeel van ons leven zijn. Een duidelijk accent ligt evenwel op de laatste W; winkelen. Er wordt voortdurend in nieuwe locaties geïnvesteerd door objecten aan te kopen en/of zelf te ontwikkelen.

Naast alles wat er aan nieuwbouw wordt gerealiseerd, ziet Segesta het als een uitdaging markante, monumentale panden uit vervlogen tijden aan te kopen, te restaureren en een passende, nieuwe bestemming te geven.

Over ons Over ons Over ons